Conducere

Președinte, Vice-Președinte

Președinte:

Călin Georgescu

Dl. Călin Georgescu este expert în dezvoltarea durabilă, mai cunoscut și mai apreciat în străinătate decât în propria-i țară, România.
A lucrat timp de optsprezece ani în sistemul Națiunilor Unite, în cadrul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), al Programului Națiunilor Unite pentru Mediu și ca Raportor Special al Națiunilor Unite pentru Pierderile Toxice din cadrul Biroului Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului.

De asemenea, a coordonat Strategia Națională a României pentru Dezvoltarea Durabilă, în 1999 și în 2008, și a funcționat ca director al Departamentului pentru Organizații Economice Internaționale din Ministerul Afacerilor Externe al României.

A fost membru al Clubului de la Roma și a funcționat ca președinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma între 2013–2015.

Este autorul mai multor studii de prospectivă privitoare la impactul dezvoltării capitalului uman asupra progresului social-economic al României.

A colaborat la capitole dedicate mediului înconjurător și dezvoltării durabile incluse în Rapoarte Strategice despre România. Are titlul de doctor în pedologie acordat de Universitatea de Științe Agricole din București.

Calin Georgescu

Vice-președinte:

Ovidiu Hurduzeu

Criticul social și eseist Ovidiu Hurduzeu s-a născut în București pe 12 iunie 1957. A absolvit Facultatea de Limbi Străine în 1981.

În 1988 a părăsit România și, după un popas în Italia, s-a stabilit în SUA.
În 1997 a obținut la Stanford University titlul de doctor în „French and Humanities”.
În anul 2018 a revenit definitiv în România, consacrându-se analizei și promovării unor modele social-economice alternative. A contribuit cu articole în publicațiile „Idei în dialog „România literară”, „ Convorbiri literare”, „Rost”.

A publicat două volume de proză scurtă și cărțile Sclavii fericiți. Lumea văzută din Silicon Valley (Timpul, 2005), Unabomber: Profetul ucigaș, (Logos, 2007), A Treia Forță: România profundă (împreună cu Mircea Platon – Logos, 2008) și a alcătuit împreună cu John Chrysostom Médaille antologia de texte distributiste Economia libertății: Renașterea României profunde (Logos, 2009).

Ovidiu Hurduzeu

Coordonator proiecte:

Silviu Toader

Dl. inginer Silviu Toader este absolvent al Facultății de Instalații UTCB, promoția 1996.

Timp de peste 27 ani, a activat alături de companii multinaționale in România, în industrii precum Bunuri de Consum, Farma și Construcții, ocupând poziții de conducere importante în cadrul acestora. Studiile sale au fost consolidate printr-un program de Executive MBA în cadrul ASEBUSS, renumita școală de afaceri din România.
De-a lungul carierei, dl. Toader a coordonat diverse proiecte de complexități diferite și a contribuit la dezvoltarea de profesioniști și caractere în mod constant.

Silviu Toader