Detalii contact

Asociaţia Pământul Strămoșesc

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” are în centru Asociația cu același nume, prezidată de dr. Loredana Elena Postolache. Sediul Asociației a fost stabilit în comuna Marginea, jud. Suceava, în casa lui Ilie, un tânăr familist cu dragoste de țară și de Dumnezeu.
Ilie ești și tu, sunt și eu, suntem cu toții un neam de Ilie ale căror case sunt ridicate pe pământul strămoșesc și ale căror simțiri și năzuințe pot fi sintetizate într-un singur cuvânt: IUBIREA – de semeni, de neam, de țară, de Dumnezeu.
„Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” (Ioan, 15: 13)

Scopul Asociaţiei este profesional, economic şi social, constând în restaurarea demnităţii, creativităţii şi autonomiei umane în România. În centrul acestei acțiuni se află omul ca ființă suverană, în relație directă cu semenii lui și cu Dumnezeu.

Asociația Pământul Stramoșesc

Cod fiscal: 44901859
Presedinte: Loredana Elena Postolache

Contact Info

Email:
contact@pamantulstramosesc.ro

Telefon:
0758 392 799

contact rapid

Completați formularul de mai jos:

Datele cu caracter personal înscrise în cererea de adeziune ca membru-susținător al Asociației „Pământul Strămoșesc” și în documentele puse la dispoziție în acest sens de către aderent se prelucrează cu respectarea prevederilor Regulamentului UE nr. 679/2016 al P.E. și al C.U.E. privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Precizam ca pentru a putea da curs solicitarii dumneavoastra cuprinse in mesaj, Asociatia Pamantul Stramosesc prelucreaza datele dumneavostra cu caracter personal transmise prin completarea formularului (nume si prenume, e-mail), inclusiv elemente de identificare electronice (IP) in temeiul interesului legitim al Asociatiei si doar in scopul de a putea da curs solicitarii pentru care ne contactati