Echipa Pământul Strămoșesc

Președinte:

Loredana Elena Postolache

Postolache Loredana Elena, 40 de ani, consultant în Naturopatie și Psihosomatică.

Născută în "ținutul fagilor", Bucovina, a crescut înconjurată de oameni harnici și falnici, iubitori de tradiții și de neam. Cu un spiritul dinamic, a activat în domenii care implică relația directă cu oamenii, de la jurnalism, la piața de capital, la sănătate holistică.
Din marea ei pasiune pentru tot ce înseamnă meșteșuguri și tradiții populare, a readus la viață o casă veche, de la poalele munților Zarand, pe care a transformat-o într-un Muzeu Etnografic Viu.
Crede cu tărie că "Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor "(Eleonor Roosevelt) iar visul ei este acela de a trăi într-o Românie demnă, cu fruntea sus și privirea spre Dumnezeu.

Postolache Loredana Elena

Coordonator dezvoltare:

Oana Tatu

Oana Tatu, nascută în preajma Zeului fluviilor-Dunarea, așa cum era numit de către romani este o pasionată a dreptului și totodată, om iubitor de frumos, de simplitate, de oameni și, în mod special, de copii. Loială celor două dimensiuni ale vieții, dreptul și acțiunile umanitar-educaționale, indiferent de obstacole și greutăți, a continuat să meargă mai departe, să-și pună în lucrare vocația, pasiunea și experiența.Iar din această iubire pentru frumos și oameni au rezultat multe acțiuni și proiecte care au avut în centrul lor tocmai ideea de solidaritate și conlucrare a oamenilor care au înțeles și asumat că doar așa se pot schimba în bine lucrurile. Iar Asociația Pământul Strămoșesc, este așa cum spune ea ,,Acea chemare unică, autentică și istorică la care răspunde omul viu în conștiință și așezat în ale sale. Cu toată ființa mea, eu, Oana, spun DA”.

Oana Tatu

Membru fondator și Coordonator strategie național-distributistă:

Ovidiu Hurduzeu

Criticul social și eseist Ovidiu Hurduzeu s-a născut în București pe 12 iunie 1957. A absolvit Facultatea de Limbi Străine în 1981.

În 1988 a părăsit România și, după un popas în Italia, s-a stabilit în SUA.
În 1997 a obținut la Stanford University titlul de doctor în „French and Humanities”.
În anul 2018 a revenit definitiv în România, consacrându-se analizei și promovării unor modele social-economice alternative. A contribuit cu articole în publicațiile „Idei în dialog „România literară”, „ Convorbiri literare”, „Rost”.

A publicat două volume de proză scurtă și cărțile Sclavii fericiți. Lumea văzută din Silicon Valley (Timpul, 2005), Unabomber: Profetul ucigaș, (Logos, 2007), A Treia Forță: România profundă (împreună cu Mircea Platon – Logos, 2008) și a alcătuit împreună cu John Chrysostom Médaille antologia de texte distributiste Economia libertății: Renașterea României profunde (Logos, 2009).

Ovidiu Hurduzeu