Redirecționează până la 3,5% din impozitul datorat


Tu decizi unde, cui și când să redirecționezi pana la 3,5 % din impozitul anual datorat! Important este să o faci, important este să te implici, să fii parte din schimbarea pe care ți-o dorești în lume!

În fiecare an, în perioada ianuarie – mai, inițiem o campanie de strângere de fonduri. Fiecare dintre noi poate decide, prin completarea unui formular, să redirecționeze pana la 3,5 % din impozitul datorat statului către Asociatia Pamantul Stramosesc.

Opțiunea 3,5 %

Potrivit Legii 227/2015 privind codul fiscal, contribuabilii care obtin venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din drepturi de proprietate intelectuala pentru care impozitul se retine la sursa, pot opta, cu acordul platitorului de venit, printr-un inscris incheiat cu acesta, pentru calcularea, retinerea, declararea si plata sumei reprezentand pana la 3,5 % catre beneficiari.

Optiunea se face pana la data de 25 mai, in fiecare an.

Varianta 1: Donatii folosind plata cu cardul prin interfata securizata euplatesc.ro

Uniți putem reusi, împreună putem construi, cu tine alături suntem mai puternici!


Dedică-te unui țel înalt, participă pentru că așa consideri, donează pentru că așa ajuți!

Fii un exemplu prin ceea ce faci, nu doar prin ceea ce gândești! Te așteptăm alături, avem nevoie de tine!


Selectează suma pe care dorești să o donezi:


Varianta 2

Redirecționează pana la 3,5 % din impozitul datorat.

Ce trebuie să faci?

1. Completează FORMULARUL 230 ( vreau să completez formularul )  sau FORMULARUL 212 -Declaratia unica (dacă ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activități independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.) Descarca FORMULARUL 212.

2. Trimite formularul la Administrația Financiară până la data stabilită legal.

3. Dacă ai prieteni care nu s-au alăturat unei alte cauze, povestește-le despre noi și roagă-i să completeze aceste formulare cu datele noastre de identificare fiscale

4. Formularele completate si semnate pot fi trimise si pe adresa de email ( trimite email ).

Varianta 3: Contract de sponsorizare

Contribuabili care platesc impozit pe profit

Potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat, sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

1. valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri; pentru situațiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, această limită se determină potrivit normelor;

2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.

Suma totala sponsorizata poate fi dedusa fiscal pe o perioada de 7 ani consecutiv.

Contribuabili care platesc impozit pe venit

Potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal si Legii nr. 32/1994, privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad 20 % din impozitul pe venit datorat in fiecare trimestru. Suma totala sponsorizata poate fi dedusa fiscal timp de 28 de trimestre consecutive la fiecare termen de plata a impozitului pe venit.

Scrieti un email la financiar pentru detalii. ( trimite email )


Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi! O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!


Îți Mulțumim!

Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi!

O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!