Producători Locali

Descoperă produse sănătoase de la producatorii locali!

Ultimul Producător Adăugat

Cerbu Maria
Preparate din fructe de pădure și coșuri din pănuși. Anul acesta am făcut diferite bunătățuri: Dulcețuri: de fructe de soc, de porumbe, de măceșe, de afine, etc Ulei de nucă Siropuri din brad, cimbrișor, lavandă, soc, etc. Tării din țuică, cornată, afinată, vișinată, etc. Coșuri din pănuși împletite. Vă aștept în sat să cumpărați ce […]

Înpreună salvăm țara cu fiecare producător local

Inscrie-te

Cooronator Producatori

Trimite un email pentru a te lista la noi

Producători Locali Recent Adăugați

Pentru încurajarea acestei acțiuni, vor fi organizate vizite in gospodarii, grădini și stupine unde veți putea vedea și gusta cele mai bune produse proaspete, fără a fi procesate și tratate chimic.

Curcani, Pui și Bibilici

Vand curcani tineri, bibilici ( pirchite ) pui si gaini tinere crescuti natural, liberi in gradina, 40lei/ kg, 50lei/kg, respectiv 35lei/kg, curatati. Comenzile mai mari de 300 lei se livreaza gratuit in mun Arad, iar cele mai mici se ridica personal din Sanpaul. Info 0753451982.

Irimia Petru

Împreună cu familia producem în sistem gospodăresc legume, fructe și cereale. Cu ajutorul Asociației Pământul Strămoșesc am înființat o plantație de nuci din care speram sa recoltam cât de curând rodul acesteia. Mulțumim celor care se gândesc la noi!

Grădina lui Piper

Din "Grădina lui Piper" vă oferă roade sănătoase si gustoase, fără zahăr, conservanți și coloranți. O gamă variată de sucuri naturale: suc de mere, cu morcov, sfeclă, cătina, vișine. Mulțumim pentru încredere.

Susține eforturile noastre printr-o contribuție!

Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi!

O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!