Blog

Comunicat al Asociatiei ,,Pământul Strămoșesc” cu privire la evenimentele din 21 decembrie 2021


Comunicat al Asociatiei Pământul Strămoșes

în categoria Evenimente

Comunicat al Asociatiei ,,Pământul Strămoșesc” cu privire la evenimentele din 21 decembrie 2021

Mișcarea „Pământul strămoșesc” este solidară cu toți cei care, pe 21 decembrie 2021, au protestat, sub deviza ,,Libertate fără certificate”, împotriva măsurilor nu doar dictatoriale, ci inumane, anticreștine, preconizate de actualul Guvern și susținute de politicienii trădători de țară și de propaganda deșănțată a presei aservite.

Condamnăm ferm strădaniile, demne de o cauză mai bună, ale unei părți a presei (aceeași, nedezmințită) de discreditare a participanților la protest, cu precădere încercările de compromitere a altor persoane publice și organizații civice implicate în buna organizare și desfășurare a protestului din fața Parlamentului României.
Condamnăm diversiunile și instigările menite să eticheteze un protest pașnic, corect organizat, drept ,,violent” și ,,extremist”. Considerăm inacceptabile măsurile de intimidare a unui cunoscut jurnalist de investigație, ridicat noaptea de acasă și dus cu duba la sediul central al Poliției pentru simplu fapt că a participat la protestul din 21 decembrie de la Parlament.
În Săptămâna Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos și a comemorării eroilor care s-au jertfit pentru libertate în decembrie 1989, facem din nou apel la unirea, încă nedesăvârșită, în cuget și simțiri a tuturor românilor.
În aceste momente cumplite pentru națiunea noastră nu ne mai permitem să fim dezbinați, nepăsători, superficiali, căldicei în credință. Nici disperați, dar nici orbiți de speranța deșartă că va fi mai bine dacă ne supunem timpurilor și nu facem nimic. Să ne călăuzească jertfa străbunilor! Suntem și vom fi întotdeauna alături de acei patrioți adevărați, pătrunși de o adâncă dragoste de țară și de spirit de sacrificiu, fără de care nu mai poate exista astăzi salvare. Fie ca Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos să ne arate calea spre libertatea adevărată, spre pace și iubire!

Asociația ,,Pământul Strămoșesc"
Președinte, Dr. Călin Georgescu
Vicepreședinte, Dr. Ovidiu Hurduzeu