Proiect național

Zilele AuGust


Zilele AuGust în toată țara

Asociația Pământul Strămoșesc inițiază începând din acest an în luna August o acțiune națională de încurajare și promovare a celor mai interesante și apetisante roade ale Pământului Strămoșesc , cultivate cu grijă de tăranii și gospodarii din România.

În cadrul acțiunii Zilele AuGust, veți avea ocazia să descoperiți și să degustați fructe, legume, cereale și miere, toate proaspete, direct de la producători locali și apicultori. Pentru încurajarea acestei acțiuni, vor fi organizate vizite in gospodarii, grădini și stupine unde veți putea vedea și gusta cele mai bune produse proaspete, fără a fi procesate și tratate chimic. Vor fi prezentate o varietate de fructe și legume de sezon, cereale, precum și diverse tipuri de miere, toate cultivate și produse cu grijă și pasiune de agricultorii și apicultorii noștri.

Invităm pe toți să participe la acțiunile Zilele AuGust din toată luna August, inclusiv pe cei care doresc să promoveze consumul de produse neprocesate și sănătoase din roadele pământului și miere din cele mai vestite lanuri de campie sau paduri de salcami ale Pământului Strămoșesc.

Degustări plăcute. Poftă Bună!

În curând veți găsii informații suplimentare despre acest eveniment!

Contactează Coordonatorul

Ciprian Arghirescu - Coordonator, Implementare

Contactează

Asociația Pământul Strămoșesc

Ciprian Arghirescu - Coordonator

Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi!

O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!


Îți Mulțumim Pentru Implicare!