Echipa Pământul StrămoșescDepartament Dezvoltare

Coordonator Comunicare:

Adina Barantici

Adina Barantici, 39 ani, inginer horticol specializat în Arhitectura peisajului, mereu aproape de oameni, a lucrat de-a lungul timpului în turism, transport internațional, amenajări interioare, iar în prezent ca registrator medical.

Jumătate bănățeancă, jumătate ardeleancă a crescut în Timișoara într-o familie de oameni harnici și iubitori de la care a învățat că "nevoia este cel mai bun învățător".

De 15 ani, din iubire de natură și de libertate, a ales să se stabilească la sat unde și-a întemeiat o frumoasă familie.

Acum, ca mamă a doi copii este convinsă că apropierea de pământ, de tradițiile strămoșești și de Dumnezeu îi dau puterea pentru a învinge orice obstacol, iar bucuria întâlnirii aici a unor oameni care au același crez, aceeași dorință pentru bine și frumos, se împletește armonios cu ceea ce este Asociația Pământul Strămoșesc pentru ea ... ACASĂ!

Coordonator Media și Promovare:

Ildiko Areta Totoliciu

Sunt inginer cu două specializări în industria textilă, profesor cu gradul unu și 33 de ani vechime la catedră. Sunt căsătorită și am doi copii. 

Am avut în trecut mici afaceri familiale in domeniul alimentației și înfrumusețarii corporale. Mă interesează în mod special, combaterea deprofesionalizării populatiei în domeniul industriilor, în special industria textilă.

 

Iubesc tot ceea ce pământul țării mele îmi oferă ca hrană si fericire de a locui pe aceste feerice meleaguri. Susțin cu tărie ideea policalificării tinerilor și nu numai, care să aibă la bază spiritul liber, creativitatea, oportunitatea de manifestare. 

Toate acestea realizandu-se pe baze reale și sănătoase. 

Să ne unim într-o mare îmbrățișare toți romanii, pentru a salva această minunată țară. 

Coordonator Mediu

Monica Danciu

Născută în Octombrie 1991, într-o familie cu 14 copii, simplă cu oameni gospodari, unde am invățat cele mai nobile valori: credința în Dumnezeu, respectul , responsabilitatea de a face lucrurile bine, iubirea de semeni, mila pentru cel zdrobit, iertarea, răbdarea pentru cei mici și puterea lui ÎMPREUNĂ. 

De profesie sunt inginer de mediu, pe plan profesional ajut antreprenorii să acționeze responsabil față de resurse cu blândețe și în mod conștient pornind de la conceptul că deșeurile sunt o resursă. 

Mă inspiră fetițele mele să fiu ancorată în relația cu Divinitatea, sunt un om sincer, curajos și gata să sar în ajutor! 

Valorile după care mă ghidez sunt: Încrederea în Dumnezeu, Familia în armonie, Integritate în cele mai mici lucruri, Iubirea față de semeni și Respectul .

Sunt într-un proces de învățare, de aceea zic și eu, asemeni împăratului David: ʺÎnvață-mă să am înțelegere și pricepere, căci cred în poruncile Tale!ʺ (Ps. 119:66) 

Monica Danciu

Specialiști

Membru fondator și Coordonator strategie național-distributistă:

Ovidiu Hurduzeu

Criticul social și eseist Ovidiu Hurduzeu s-a născut în București pe 12 iunie 1957. A absolvit Facultatea de Limbi Străine în 1981.

În 1988 a părăsit România și, după un popas în Italia, s-a stabilit în SUA.

În 1997 a obținut la Stanford University titlul de doctor în „French and Humanities”.

În anul 2018 a revenit definitiv în România, consacrându-se analizei și promovării unor modele social-economice alternative. A contribuit cu articole în publicațiile „Idei în dialog „România literară”, „ Convorbiri literare”, „Rost”.

A publicat două volume de proză scurtă și cărțile Sclavii fericiți. Lumea văzută din Silicon Valley (Timpul, 2005), Unabomber: Profetul ucigaș, (Logos, 2007), A Treia Forță: România profundă (împreună cu Mircea Platon – Logos, 2008) și a alcătuit împreună cu John Chrysostom Médaille antologia de texte distributiste Economia libertății: Renașterea României profunde (Logos, 2009).

Diaspora

Coordonator Italia

Nicoleta Leahu

Mă numesc Nicoleta Leahu și locuiesc împreună cu familia în Italia.

Am devenit membru al ASOCIAȚIEI PĂMÂNTUL STRĂMOȘESC întrucât principiile care stau la baza asociației coincid cu principiile mele.

Sunt convinsă că Asociația va fi de un real ajutor tuturor românilor, atât timp cât centrul este Hristos. 

Coordonator Spania

Călin Claudiu Cherteș

Chertes Călin Claudiu, 47 de ani, s-a născut în Ardeal, mai exact în Cluj-Napoca.

De profesie merceolog, Călin locuiește în Spania împreună cu familia. Pe lângă experiența ca merceolog, Călin lucrează că șofer de camion având agenda bine planificată. 

Din dorința de implicare, Călin s-a alăturat Asociației Pământul Strămoșesc și coordonează grupul membrilor susținători din Spania.

Este pasionat de plimbare în natură, muzică și tradiții românești. Afirmă faptul că relaționarea cu membrii asociației ii alină dorul de acasă și de tot ce este românesc.