Blog

Din centrul țării, cu îndreptățită speranță


Din centrul țării, cu îndreptățită speranță - Pamantul Stramosesc

în categoria Proiect de țară

Din centrul țării, cu îndreptățită speranță

Când? Sâmbătă, 12 septembrie 2020, spre prânz.
Unde? În (apropiere de) Făgăraș, centrul României mici, așa cum este țara noastră acum.
Cine? Un grup de susținători ai proiectului de țară „Hrană, apă, energie” și ai autorului acestui proiect, dr. Călin Georgescu. Veniți din nordul sucevean până în sudul bucureștean, din vestul arădean până în estul vrâncean.

Cum? Marcând cu propriile trupuri centrul României și convingerile noastre.
De ce? Ca să îi „contagiem” și pe ceilalți.
De ce? Pentru ca țara aceasta să nu mai fie a moșilor și strămoșilor noștri, ci a nepoților, strănepoților și străstrănepoților noștri, în vecii vecilor.
De ce? Ca să fie o Românie mare și tare. Nu „o țară ca afară”, ci o țară așa cum și-o doresc cei care au fost afară și se întorc acasă. O țară din care să nu mai vrea să plece nimeni decât, eventual, în concedii și călătorii de plăcere.

Mișcarea de susținere a proiectului de țară „Hrană, apă, energie” și a lui Călin Georgescu așteaptă implicarea voastră – evident, dacă vă doriți o lume mai bună decât cea în care trăiți.
Indiferent de convingerile noastre politice (de stânga, de dreapta, de centru), avem cu toții nevoie de aceleași lucruri simple: hrană, apă, energie. Care să fie curate și, mai ales, ale noastre, nu ale altora, proprii, și nu de cumpărat sau de închiriat. Și, dacă nu suntem omizi, ci persoane umane, mai avem nevoie și de un sentiment al demnității și de credință.

Din centrul țării, din Făgăraș și de pe malurile Oltului, vă chemăm: „Hai, să dăm mână cu mână, cei cu inima română” și să constituim, prin mișcarea de susținere a proiectului de țară „Hrană, apă, energie” și a lui Călin Georgescu, embrionul viitorului demn al românismului!

Dumnezeu îi binecuvântează pe cei binecredincioși, pe cei demni și pe cei onești!