Producători Locali

Produse românești de calitate


Categorii produse:
  Fructe:
|
  Legume și Zarzavaturi:
|
  Preparate:
 • Conserve și Murături
|
  Sănătate:

Nume: Eco Fruct Sultana

Județ: Calarasi

Localitate: Manastirea

Adresă:

Telefon: 0760651477

O afacere de familie pornită din pasiunea pentru produse naturale…

O afacere de familie pornită din pasiunea pentru produse naturale și sănătoase și care ar putea fi un exemplu pentru noi. Reprezentant legal este dna. Adina Elena Popa, o tânară vizionară de profesie pshiholog.

Societatea are ca obiect de activitate cultivarea și comercializarea fructelor si legumelor. In prezent are si un brand Livada Domnitei , cu conserve si preparate naturale.

Salata aperitiv cu ardei capia si vinete, Salata de Gogosari, etc produse 100% naturale, fara aditivi.

https://www.ecofructsultana.ro

Categorii produse:
  Fructe:
|
  Sănătate:

Nume: Elexius

Județ: Bacau

Localitate: Vultureni

Adresă:

Telefon: 0787759309

Care este cel mai de pret dar de pe pamant?!…

Care este cel mai de pret dar de pe pamant?! Sanatatea! 🧡 Si acest lucru il oferim si noi clientilor nostri. Le oferim santate cu produse care sa ii ajute sa mentina acest dar prin cresterea imunitatii. ELEXIUS va ofera suc de catina ecologic, iar uleiul de catina BIOMEGA EXTRACT este vedeta companiei. Are efect antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiviral, cu proprietăți antioxidante, poate fi întrebuințat ca si supliment pentru arsuri gastrice, tuse, aparat cardiovascular, sistem imunitar, menopauză, etc., sau pentru uz extern (dermatite, erupții cutanate, etc.). Va invitam sa aflati mai multe despre produsele noastre direct de pe site sau Facebook https://elexius.ro/

https://www.facebook.com/catinaelexius

Categorii produse:
  Meșteșugari:

Nume: Atelierul din Poiana

Județ: Alba

Localitate: Abrud

Adresă:

Telefon: 0744524846

Cine nu vrea să aibă casă frumos decorată mai ales…

Cine nu vrea să aibă casă frumos decorată mai ales acum, de sărbători? Dacă doriți un cadou special pentru cei dragi sau pentru voi mă găsiți pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/atelieruldinpoiana . Lucrăm cu drag și pasiune obiecte decorative și design. Multumesc!