Susținere

Asociația Pământul Strămoșesc


Susținere

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” este, în aceste vremuri de cumpănă, un act istoric izvorât din iubire profundă de neam și de țară. Ea iese, astăzi, din comun, tocmai pentru că nu este o atitudine mimetică, ci se bazează pe conștiința fiecăruia.

Este o continuare firească a acțiunii de voluntariat a numeroși români, de acasă și din străinătate, care în anul 2019 au început să își dedice timpul și energia unui ideal comun: Proiectul de Țară Hrană, Apă, Energie.


Acum este momentul faptelor, pentru ca proiectul de țară să prindă viață în comunitățile locale, iar starea de spirit și bunăstarea oamenilor să crească. Pentru aceasta, voluntariatul trebuie să devină profesionalism, iar entuziasmul să fie dublat de perseverență și de o conștiință mereu trează.


Vom sprijini micul proprietar-producător, pe țăranul și pe meseriașul român, în tot ce au ei nevoie, pentru ca prin munca lor și a noastră să punem o piatră de temelie pentru creșterea bunăstării și a demnității omului de rând, iar prin aceasta, pentru refacerea suveranității naționale. Păstrarea tradițiilor poporului român este pentru noi o datorie sacră.

Mișcarea „Pământul Strămoșesc”

are în centru Asociația cu același nume, prezidată de dr. Călin Georgescu.

Sediul Asociației a fost stabilit în comuna Marginea, jud. Suceava, în casa lui Ilie, un tânăr familist cu dragoste de țară și de Dumnezeu.

Ilie ești și tu, sunt și eu, suntem cu toții un neam de Ilie ale căror case sunt ridicate pe pământul strămoșesc și ale căror simțiri și năzuințe pot fi sintetizate într-un singur cuvânt: IUBIREA – de semeni, de neam, de țară, de Dumnezeu.

„Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” (Ioan, 15: 13)

Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi! O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!


Călin Georgescu:

Încrederea în misiunea noastră, iubirea de țară și de neam să ne dea aripi!

O încredere nelimitată în steaua noastră și în veșnicia neamului românesc.

Așa să ne ajute Dumnezeu să ne ajutăm noi înșine!